Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Att.
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Om Multiflora A/S

Multiflora A/S er en veletableret erhvervsleverandør af snitblomster, grønt og tilbehør. Vi er trendsætterne der leverer eksklusive kvalitetsprodukter til gode priser. Vores vision er at være den mest foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Og vi ønsker at skabe kunst, mode og bæredygtighed for vores forretningspartnere.

Multiflora blev grundlagt af Peter Danesø med en enkelt stade på Københavns Grønttorv, KGT, på Retortvej i Valby 1970. Gennem årene voksede forretningen med flere ”stader” og Multiflora ApS blev stiftet i 1980. Op gennem 90’serne og 00’eren fulgte Multiflora med tiden. Kørende salgslastbiler og internet handel blev en del af dagligdagen. Et generationsskifte fra Peter Danesø til Gert Hansen, som har været med helt fra starten, overtog i 2006 direktørposten, og har succesfuldt videreudviklet forretningen. I april 2016 flyttede Multiflora A/S til det nyopførte Copenhagen Markets på Litauen Alle 13 i Taastrup. I efteråret 2020 overtog Christian Eggert, som har været i branchen i over 20 år Multiflora, sammen med sin partner Morten Kevings.

Multiflora består af en fysisk stade fordelt på to etager på samlet 1000 kvm. I stueetagen har vi flere forskellige afdelinger med et meget stort udvalg af friske og tørret blomster fordelt på flere kølerum. På vores 1. sal har vi et bredt udvalg af tørprodukter og tilbehør. Ud over salgsområdet på 1. sal, har vi også vores kontor og administration. Vores stade suppleres af vores 24 timers webshop samt vores salgslastbiler. Hvilket gør at vi til hver en tid, vil kunne indfri dine ønsker. Vi er et erfarent team, med mange års anciennitet og knowhow, og vi lægger en stor ære i at vejlede og rådgive dig.