Subtotal DKK 0,00
Moms DKK 0,00
Total DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Att.
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Velkommen til Multiflora A/S

Multiflora A/S er en veletableret erhvervsleverandør af snitblomster, grønt og tilbehør. Vi er trendsætterne, der leverer eksklusive kvalitetsprodukter til gode priser. Vores vision er at være den mest foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Og Vi ønsker at skabe kunst, mode og bæredygtighed for vores forretningspartnere. 

Multiflora blev, med en enkelt stade på Københavns Grønttorv på Retortvej i Valby, grundlagt af Peter Danesø i 1970. Gennem årene er forretningen vokset, flere stader er kommet til og Multiflora A/S blev stiftet i 1980. Op gennem 90’erne og 00’erne har Multiflora bestræbt sig på at følge med tiden. Kørende salgslastbiler og internet handel er blevet en del af dagligdagen. I 2006 blev der gennemført et generationsskifte fra Peter Danesø til Gert Hansen, der har været med helt fra starten og succesfuldt videreudviklet forretningen. I april 2016 flyttede Multiflora A/S til det nyopførte Copenhagen Markets på Litauen Allé 13 i Taastrup. I efteråret 2020 overtog Christian Eggert, der har været i Multiflora og i branchen i over 20 år ejerskabet af Multiflora. 

Multiflora består af en fysisk stade fordelt på to etager på samlet 1000 kvm. I stueetagen har vi flere forskellige afdelinger med et meget stort udvalg af friske og tørrede blomster samt planter fordelt på flere kølerum. På 1. sal har vi et bredt udvalg af tørprodukter og tilbehør. Ud over salgsområdet, har vi på 1. sal også vores kontor og administration. Vores stade suppleres af vores 24 timers webshop samt vores salgslastbiler, hvilket gør at vi til hver en tid vil kunne indfri dine ønsker. Vi er et erfarent team med mange års anciennitet og knowhow, og vi lægger en stor ære i at vejlede og rådgive dig.